Institutul American al Mustatilor (AMI) vrea sa organizeze, pe 1 aprilie, un mars al mustaciosilor. Vezi care este motivul.

Cei ce poarta un astfel de look vor sa organizeze o campanie ce are drept scop acordarea de stimulente financiare pentru cei care poarta o astfel de "podoaba" faciala.

Organizatorii doresc sa convinga un numar record de posesori de mustata sa participe la un mars intre Casa Alba si dealul Capitoliului , pentru a-si arata sustinerea pentru Stache Act, un proiect de act normativ care prevede o deducere anuala de 250 de dolari din cheltuielile facute pentru intretinerea mustatii, scrie apropo.ro.

  • Mustaciosii, mai bine platiti ca cei barbieriti

Potrivit cercetarilor facute de AMI, americanii care au mustata castiga in medie cu 4,3% mai mult decat cei proaspat barbieriti, iar banii economisiti prin aplicarea Stache Act s-ar reintoarce in economie prin achizitionarea de alte produse, stimuland astfel cresterea economica.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.