Iubirea este sarbatorita in fiecare an in luna februarie. Fie ca este vorba de varianta americana sau cea romaneasca, cadoul ideal este mereu greu de gasit. Iata o idee indrazneata.

Tanarul Joe Massie de 23 de ani a vrut sa le reaminteasca tuturor ca de Ziua Indragostitilor persoana iubita merita un buchet frumos de flori. Si cum se poate mai frumos decat ca aceste flori sa fie impletite, la propriu, intr-o superba rochie parfumata.

Florarului, care a primit toate materialele necesare de la un lant de magazine britanic, i-a luat 170 de ore pentru a definitiva rochia, care cantareste aproape 12 kilograme. Rochia a fost inspirata de creatia lui Stephane Rolland de la Saptamana Modei.

Florile folosite pentru rochie au fost 200 de crizanteme, 15 trandafiri din soiul Carmen, 150 de trandafiri din soiul Purple Power, 75 de jerbera si 300 de garoafe, scrie realitatea. Chiar si pantofii sunt acoperiti cu petale de trandafiri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.