In cadrul demersurilor autoritatilor de a adaposti in aceste zile toti oamenii strazii, ferindu-i astfel de ger, pe strazile din sectorul 4 a fost gasit un individ cel putin...bogat.

La o prima perchezitie, a fost gasita in buzunarele unuia dintre ei suma de 13.500 de lei (aproximativ 3.200 de euro), suma echivalenta unui salariu de middle manager.

Oficialii primariei sectorului 4 spun ca omul strazii era imbracat cu patru randuri de haine, in buzunarele carora era stransa suma respectiva. Banii erau economisiti de omul strazii din pensie.

"Interesant mod de a-si proteja economiile, probabil ca nu are incredere in sistemul bancar, de aceea ii depoziteaza la purtator. Lasand gluma la o parte, am incercat sa aflam daca sunt obtinuti din cersit, sustine ca nu, iar, asupra sa politistii au gasit cateva taloane de pensie", a declarat Cristian Popescu - Piedone, Primarul Sectorului 4, conform zf.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.