O companie de design din New York a realizat un experiment, dorind sa afle cat "traieste" o bicicleta intr-un cartier select al metropolei. Iata ce a iesit.

Compania de design Red Peak a cumparat o bicicleta complet echipata, cu faruri, claxon, un cos si un bidon de apa, pe care au legat-o de un stalp, pe 1 ianuarie 2011. Apoi, in fiecare zi, cei de la Red Peak au facut o poza bicicletei si le-au strans pe toate intr-un filmulet care arata cum dispar, incet dar sigur, bucati din vehicul.

Se pare ca bicicleta a "trait" mai bine de 100 de zile, fiind doar putin sifonata de precipitatii si de schimbarile de temperatura, scrie dailymail.co.uk Insa, dupa 182 de zile au inceput sa dispara parti componente.

Dupa alte 24 de zile, cineva a furat saua, iar apoi, peste doua saptamani, a disparut si roata din fata. In final, dupa 270 de zile, bicicleta dispare in totalitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.