Pentru toate femeile care inca mai cred ca barbatul perfect exista: uitati de aceasta idee! Vezi ce spun studiile recente.

Cercetatorii au descoperit ca, in mod surprinzator, „barbatul perfect” nu exista. Un studiu efectuat pe un esantion de 2.000 de femei, in cadrul caruia s-au analizat principalele defecte ale barbatilor, a scos la iveala faptul ca pana si cel mai bun barbat are 31% defecte, informeaza Daily Mail.

Se pare ca femeilor nu le place faptul ca barbatii nu se imprietenesc cu apropiatii partenerei lor, ca le critica modul in care conduc si pentru ca lasa capacul de la toaleta ridicat.

Studiul a demonstrat ca multe femei trec cu vederea faptul ca partenerii lor se uita la prea mult sport, daca acestia le asculta cand au nevoie. Una din cinci femei crede ca barbatii se prefac ca le asculta, dar sunt atenti in alta parte.

Este interesant faptul ca femeile pot tolera faptul ca barbatii lasa capacul de la toaleta ridicat, ca danseaza prost sau ca nu le ajuta la gatit, dar nu suporta sforaitul sau hainele aruncate prin casa.

Se pare ca femeile cosidera ca personalitatea, simtul umorului si aspectul fizic sunt calitatile pe care un barbat perfect ar trebui sa le aiba.

Iata lista principalelor 20 de defecte ale barbatilor:

1. Nu se inteleg cu familia partenerei
2. Ii folosesc periuta de dinti
3. Lasa toaleta murdara
4. Ii urasc pe prietenii femeii
5. Nu se descurca in preajma copiilor
6. Sunt lenesi
7. Nu-si rad prea des barba
8. Lasa unghiera "deschisa" dupa ce o folosesc
9. Conduc prea repede
10. Sunt morocanosi
11. Sunt prea atasati de mama lor
12. Nu inchid usa de la baie cand folosesc toaleta
13. Lasa hainele murdare pe jos
14. Nu isi penseaza parul facial
15. Critica modul in care conduce partenera lor
16. Ragaie sau flatuleaza
17. Nu le plac cainii
18. Nu isi ajuta partenerele la curatenie
19. Se uita prea mult la sport
20. Nu isi ajuta partenerele la gatit.

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.