O biserica anglicana din Noua Zeelanda a lansat o noua reclama de Craciun in care Fecioara Maria se uita socata la un test de sarcina pozitiv.

Preotul bisericii „Sfantul Matthew din Oras” spune ca reclama are menirea sa faca oamenii sa se gandeasca la Craciun ca la povestea reala a unei femei tinere, sarace si necasatorite, care a ramas insarcinata.

„Incercam sa ii facem pe oameni sa se gandeasca la Craciun si sa aiba compasiune fata de oamenii aflati in situatii similare”, a delcarat Glyn Cardy pentru Channel 3 News.

Pe site-ul bisericii, oficialii spun ca au incercat sa evite mesajele sentimentale si banale obisnuite in aceasta perioada.

„Desi Craciunul este o sarbatoare optimista, cu Mos Craciun, cu reni, colinde si vasc, exista si realitati. Multi oameni sufera din cauza banilor, din cauza sanatatii, din cauza violentei”, este declaratia oficiala a bisericii, citeaza CBC.

Biserica nu este la prima reclama socanta pentru prima data. In 2009, ei au lansat o reclama in care Iosif si Maria erau in pat, dupa sex, cu mesajul „Saracul Iosif. Calea lui Dumnezeu a fost prea greu de urmat”. Anul acesta a lansat o reclama anti-discriminare pentru homosexuali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.