Specialistii in chirurgie spun ca urechile sunt cele care tradeaza adevarata varsta a unei persoane. Afla de ce.

Atunci cand ne uitam in oglinda dupa semne de imbatranire, nu acordam nicio atentie urechilor. Wendy Lewis, consilier in chirurgie plastica, atrage atentia ca tocmai lobii urechii sunt aceia care indica cel mai bine trecerea timpului, adica inregistreaza semnele imbatranirii.

Si nici nu v-ati fi imaginat dar, potrivit statisticilor, tot mai multe persoane apeleaza la interventii chirurgicale care au rolul de a corecta lobul urechii.

Wendy Lewis sustine ca lobii urechii sunt supusi gravitatiei, la fel ca barbia si sanii. „Cu Cat sunt mai jos, cu atat persoana pare mai in varsta. Si faptul ca femeile poarta ani la rand cercei, nu face decat sa lungeasca lobul. Reducerea lui este o interventie simpla, care remodeleaza lobul si-l face mai mic”, a declarat el. Urechile nu mint in privinta varstei: lobii urechilor cresc odata cu imbatranirea, scrie Daily Mail.

Dar atentie, lobul urechilor nu este afectat numai de trecerea timpului, ci si de interventiile chirurgicale nereusite, precum liftingurile faciale.

Specialistii sunt de parere ca urechile nu mint in privinta varstei, de aceea, atunci cand ei realizeaza un lifting, grefeaza putina grasime si in lobul urechii ca sa para mai tanar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.