Un baietel in varsta de doar doi ani din Marea Britanie simte nevoia sa manance tot timpul si nu se satura niciodata.

Micutul Alfie Mazeika sufera de o afectiune extrem de rara care ii cauzeaza o senzatie permanenta de foame.

"Nu poti sa-l lasi singur, cel putin nu in preajma mancarii. Ar manca non-stop. Practic ar manca pana ar muri. Nu este niciodata satul. Se trezeste noaptea si incepe sa planga pentru ca ii este foame. Imi frange inima cand vad ca se lupta pentru ceva ce nu poate avea", a spus mama baietelului pentru The Sun.

Cand avea doar doua zile, Alfie a fost diagnisticat cu boala Prader-Willi, care impiedica creierul sa simta senzatia de satietate.

Din cauza faptului ca ii este mereu foame, baiatul devine foarte furios si violent in momentul in care nu primeste mancare. Mama lui Alfie a mai povestit ca acesta ia cina intotdeauna cu familia, insa dupa ce isi termina portia incepe sa fure din celelalte farfurii si daca vrei sa-l iei de la masa incepe sa te bata.

"Medicul mi-a spus ca se va transforma intr-un monstru, deoarece isi va dori lucuri pe care nu i le putem oferi si va incepe sa se bata pentru ele … Pe masura ce creste, va deveni tot mai violent. In present ma loveste de fiecare data cand incerc sa-l ridic de la masa ", a mai spus mama lui Alfie.

Sindromul Prader-Willi afecteaza una din 10.000 de persoane si pana acum nu s-a gasit un tratament pentru el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.