O femeie din Italia, care tocmai castigase 117.000 de euro la jocuri de noroc, a fost jefuita de doi romani cand a plecat spre casa, intr-un orasel situat in apropiere de Florenta.

Femeia castigase de doua ori - 115.000 de euro si inca 2.000 de euro - intr-o sala de jocuri din oraselul Massa, situat in apropiere de Florenta.

Parea sa fie o zi speciala pentru ea dupa jocurile la aparate, dar lucrurile nu au mers la fel de bine pana la final. Imediat ce a parasit sala de jocuri avand asupra ei 115.000 de euro, italianca a fost jefuita de un imigrant roman care a reusit sa ii ia geanta plina cu bani, relateaza MEDIAFAX.

Dupa furtul premiului cel mare, un alt roman a venit la sala de jocuri cu un bon pentru a lua si premiul de 2.000 de euro, insa proprietarul firmei si-a dat seama ca ceva era in neregula si a alertat politia.

Cei doi romani si doi complici ai acestora au fost arestati, iar banii au fost recuperati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.