Lauren si David Blair nu se plictisesc sa spuna DA in fata ofiterului de stare civila si in 27 de ani de casnicie si-au reinnoit juramintele de 99 de ori.

Cei doi s-au casatorit in 1984 si in 2001 au stabilit pentru prima data recordul mondial la capitolul reinnoiri de juraminte. Atunci se aflau la cea de-a 66-a casatorie si de curand si-au jurat pentru a suta oara iubire vesnica, scrie huffingtonpost.com.

Lauren si David s-au cunoscut in 1982 si marturisesc ca a fost dragoste la prima vedere. Dupa trei luni, David a cerut-o de sotie pe Lauren, insa aceasta l-a refuzat initial, ca apoi sa-i accepte propunerea de 100 de ori .

“Am stiut ca suntem facuti unul pentru celalalt si am vrut sa ne impartasim in mod continuu juramintele. Imi place sa ma uit in ochii lui David cand isi repeta juramintele si stiu ca acest barbat ma va iubi pana in ziua in care va muri”, a declarat Lauren.

“Bineinteles, David va va spune ca ne reinnoim juramintele doar pentru lunile de miere “
, a mai glumit aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.