Cea mai recenta editie Guinness Book of World Records, lansata joi, pentru al 56-lea an la rand, este plina de realizari extraordinare.

Nunta regala din Marea Britanie, ce a avut loc pe 29 aprilie, la catedrala Westminster din Londra, a fost urmarita live online de 72 de milioane de oameni, devenind eveimentul cu cele mai multe accesari live.

Cantareata Chris Walton din Las Vegas a reusit sa atinga anul acesta recordul pentru cele mai lungi unghii la degetele de la mana, dupa ce o alta persoana a detinut acest record in ultimii 10 ani.

O asistenta sociala din New Orleans, Aevin Dugas, este posesorea celei mai voluminoase coafuri afro - cu un perimetru de 1,2 metri, in noua editie Guinness Book.

Tyson Turk a realizat 3.900 de piercinguri, in sapte ore si 46 de minute, pe corpul lui Chris Elliot, perechea obtinand recordul mondial pentru cele mai multe piercinguri facute intr-o singura sedinta.

Printre detinatorii de recorduri din acest an se numara si celebritati, precum Lady Gaga, cu cei mai multi admiratori pe Twitter - 11 milioane de utilizatori -, si Justin Bieber, al carui videoclip la single-ul "Baby" a avut 400 de milioane de vizualizari, devenind cel mai vizionat material video online.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.