Atat plantele, cat si planetele ne influenteaza sanatatea si starea de spirit. Tocmai de aceea, in functia de zodie, o anumita planta are efect maxim asupra organismului fiecaruia dintre noi.

  • Berbec – plante amare-acre, majoritatea cu spini

Cel mai benefic tratament naturist pentru nativii acestei zodii este paducelul deoarece calmeaza starile de nervozitate, in special la femei, regleaza tensiunea arteriala si este extraordinar de eficace in tratarea problemelor cardiace cu substrat nervos (probleme des intalnite la cei guvernati de planeta Marte).

In alimentatie le este recomandat sa consume ceapa si praz fiindca fluidizeaza sangele si au efect sedative. Ardeiul iute si mustarul nu sunt de neglijat, însa in cantitati reduse. Hameiul (bere) ii fortifica.


  • Taur – plante frumos mirositoare

Cea mai buna planta pentru Tauri este menta. Ea regleaza functiile intestinale (ei se imbolnavesc des de stomac) si este extrem de eficienta in afectiunile aparatului respirator. De asemenea, combate durerile menstruale (nativele acestei zodii sunt predispuse bolilor genitale).

Gurmanzi prin excelenta, Taurii trebuie sa isi supravegheze alimentatia. Li se recomanda sa manance sparanghel, cereale, mere, pere, fructe de padure.

  • Gemeni – plante aromate

Remediul naturist cel mai bun pentru zodia Gemeni este sovarful, acesta fiind ideal in tratarea afectiunilor cailor respiratorii (mercurienii guverneaza caile respiratorii) – calmeaza tusea si poate trata chiar si tuberculoza.

Acestei zodii ii priesc alimente precum mazarea, morcovii, nucile. Cele mai sanatoase pentru ea sunt migdalele. Sunt recomandate ceaiurile din chimen si anason.

Descopera remediul benefic pentru zodia ta pe garbo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.