O investigatie a fost declansata dupa descoperirea unui dinte uman de doi centrimetri, cu o coroana de metal, intr-un hamburger vandut intr-un supermarket din vestul Frantei, informeaza AFP.

O tanara a descoperit dintele intr-un hamburger (steak haché) pe care il manca luni la pranz. Ambalat in tavita cu mentiunea "muschi 100%", a fost achizitionat in aceeasi zi dintr-un magazin apartinand grupului Carrefour si preparat intr-o fabrica din Bretania.

Persoana care a cumparat hamburgerul a declarat presei locale ca intentioneaza sa se adreseze instantei si sa faca o plangere.

Ea s-a declarat dispusa ca toata familia sa faca teste ADN pentru a dovedi ca dintele nu le apartine, transmite MEDIAFAX.

Verificarea procesului de fabricatie nu a evidentiat vreo neregula, potrivit Carrefour. "Dupa verificare, pare imposibil sa gasesti un corp strain de acest tip avand in vedere procedurile de control a calitatii foarte stricte si procesul de fabricare a unui hamburger. Carnea este tocata, ambalata, trecuta prin detectorul de metale", a explicat grupul, precizand ca lotul de produse in cauza nu mai este comercializat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.