Antrenorii unei balene de la Acvariul din Conneticut au surprins-o ca se misca pe ritm, in timp ce o banda de mariachi ii canta.

Multe nunti se pot lauda ca au avut in programul artistic muzica live si dansuri artistice, insa nimeni nu a mai avut vreodata o balena dansatoare. In timpul unei nunti care a avut loc la Mystic Aquarium Din Connecticut, Los Trovadores de America, o formatie de mariachi din Harford, s-a ocupat de distrarea invitatilor, alaturi de Juno, o beluga.

Antrenorii lui Juno au declarat ca au invatat aceasta balena sa dea din cap in functie de reperele vizuale care-i sunt prezentate, scrie Yahoo News.

Miscarile sus-jos ale mainilor muzicienilor, vibratia muzicii si curiozitatea naturala a balenei l-a incurajat sa raspunda stimulilor externe si sa danseze, nu neaparat muzica in sine, spun specialistii.

"Este prima oara cand aud ca mariachii au cantat in fata unui bazin cu apa unde se afla o balena", a declarat Kelly O'Neil, senior trainer, adaugand ca si genul acesta de muzica este o premiera pentru balena.

You’re watching Bopping Beluga. See the Web's top videos on AOL Video


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.