Tanara din imagine nu este gravida, cum toata lumea ar crede. Ea este o fata slabuta care nu are nicio problema pana cand mananca ceva.

La cateva minute dupa ce mananca, burta ei se umfla atat de mult incat ai crede ca este insarcinata, si nu va ganditi ca mananca exagerat de mult. Tanara spune ca uneori se baloneaza asa de mult si dupa ce mananca un biscuite sau un fruct, scrie DailyMail.

Kerri Dowdswell sufera de aceasta boala rara de mai bine de zece ani, iar medicii nu si-au putut da seama care este cauza si cum sa o trateze.

Tanara, in varsta de 23 de ani, a facut nenumarate teste pentru detectarea alergiilor, insa toate au fost negative.

De asemenea, Kerri povesteste ca de-a lungul anilor a exclus din alimentatia sa diferite grupe de alimente, crezand ca asa va descoperi cauza acestei balonari exagerate, insa fara niciun rezultat.

Acum, tanara spune ca s-a obisnuit cu conditia sa si daca iese sa manance la un restaurant se imbraca cu haine de gravida.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.