Cliseul despre stripteuze suna cam asa: nu sunt foarte "destupate la minte", au niste vieti mizerabile si au fost violate sau abuzate in copilarie. Sa fie chair asa?
Una din patru stripteuze are facultate, le place ceea ce fac si castiga in cateva ore mai bine ca un profesor universitar, scrie Reuters.

Cliseul despre stripteuze este combatut de datele adunate de cercetatorii de la Universitatea britanica din Leeds, citate de askmen.com, din care rezulta urmatoarele:

1. Stripteuzele sunt educate

Una din patru are facultate, iar 20% dintre ele danseaza la bara ca sa-si plateasca studiile. Cele mai multe cu diploma de facultate sunt absolvente de Arte, care nu si-au gasit de lucru in domeniu si decat sa lucreze pe salariul minim intr-un bar pe un post de chelnerita prefera sa se dezbraca la bara.

2. 80% din munca lor inseamna sa vorbeasca cu clientii

Cele mai bune in bransa si cele care pleaca cu cei mai multi bani acasa nu sunt, contrar asteptarilor, doar cele frumoase sau care danseaza foarte bine, ci cele care stiu sa le vorbeasca dulce clientilor.

3. Le place meseria pe care o fac

Unul dintre motivele pentru care le place ceea ce fac este faptul ca au un program foarte flexibil, in care muncesc doar cateva ore, timpul ramas permitandu-le sa se ocupe de altceva: scoala, copii, etc.

4. Nu au fost fortate sa danseze la bara

Ele singure au ales s-o faca, dupa ce s-au gandit bine la asta, pentru ca banii sunt buni si se castiga usor, iar timpul ramas liber le permite sa faca orice altceva isi doresc.

5. Fac mai multi bani decat ai crede

De fapt, o stripteuza castiga la fel de bine ca un programator sau ca un profesor universitar, suma medie cu care pleaca in fiecare noapte acasa fiind de aproximativ 358 de dolari, iar venitul anual ridicandu-se la 74.000 de dolari, muncind mult mai putine ore decat acestia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.