Un barbat din Seattle (SUA) a fost pus sub acuzare, vinerea trecuta, ca a ucis si a rapit o fetita de sapte ani, de langa casa parintilor ei din statul Illinois, in anul 1957.

Potrivit CBS News, ucigasul, care acum se numeste Jack McCullough si are 71 de ani, a fost cautat, la vremea respectiva, de peste 1.000 de forte de ordine. Cazul a atras atentia presedintelui de atunci al SUA, Dwight Eisenhower, si al sefului FBI, Edgar Hoover, dar a ramas nerezolvat pana de curand.

Maria Ridulph, fetita rapita, a disparut de acasa pe 3 decembrie 1957, iar cautarile au durat cinci luni, pana cand doi oameni care cautau ciuperci intr-o padure din localitatea Jo Daviess au gasit ramasitele ingropate ale fetei.

Fratele victimei a declarat unui ziar local ca intreaga familie este socata ca suspectul in cazul mortii surorii sale a fost arestat. "In toti anii astia, am crezut ca a murit (n.r. ucigasul), altfel trebuia sa apara un indiciu, ceva", a declarat Charles Ridulph.

Ucigasul si-a schimbat numele si s-a inrolat in armata, pentru a scapa de condamnare. Autoritatile spun ca ucigasul, care la vremea crimei se numea John Tessier si avea 18 ani, a fost initial pe lista suspectilor, dar avea un alibi puternic. Barbatul a iesit din vederile autoritatilor cand si-a schimbat numele in McCullough si s-a inrolat in armata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.