O fetita de doi ani care a cazut de la etajul zece al unui imobil din China a fost salvata de o trecatoare care s-a grabit sa prinda copilul, amortizand astfel caderea, a informat, duminica, presa chineza.

Wu Juping, de 31 de ani, ea insasi mama unui bebelus de sapte luni, a fost prezentata ca o eroina de catre televiziunea chineza de pe patul de spital, unde a fost internata pentru o fractura de brat, in timp ce fetita sufera de hemoragii interne si este in stare critica.

"Mii de persoane au fost emotionate de gestul femeii si s-au rugat pentru refacerea rapida a ei, dar si a copilului", informeaza MEDIAFAX.

Wu Juping a explicat ca din cauza accidentarii sale va fi obligata sa intrerupa alaptarea propriului copil cu trei luni mai devreme decat era prevazut. Accidentul s-a produs sambata, in apropiere de Hangzhou, capitala provinciei Zhejiang.

Jin Dengfeng, directorul spitalului din orasul vecin, unde este spitalizata femeia, a declarat ca aceasta si-a riscat viata incercand sa amortizeze caderea fetitei.

"Ar fi putut sa moara sau sa ramana paralizata pentru restul zilelor in cazul in care copilul i-ar fi lovit capul sau spatele"
, a precizat medicul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.