Un sefer din Republica Moldova si-a mancat permisul fals ca sa scape mai usor, dupa ce politistii si-au dat seama ca barbatul de 22 de ani nu avea cum sa detina un asemenea act in care figura si categoria D, care se poate obtine la 24 de ani, potrivit site-ului protv.md.

Politistii au oprit, la un control, microbuzul de pe ruta Chisinau-Slobozia, al carui sofer a prezentat un permis provizoriu eliberat la Tiraspol.

Suspiciosi, politistii l-au luat la intrebari si si-au dat seama ca era imposibil ca tanarul sa poata detine un astfel de act, pentru ca are doar 22 de ani, in timp ce un permis de categoria D se elibereaza la 24 de ani, anunta politia rutiera, citata de protv.md.

Pentru ca nu a gasit un raspuns adecvat la cererea politistilor, soferul a inghitit permisul provizoriu. Politistii au sustinut, ulterior, ca tanarul nu a vrut sa recunoasca fapta si nici nu a dorit sa colaboreze cu autoritatile, transmite MEDIAFAX.

Microbuzul a fost retinut de politie, iar soferul va fi cercetat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.