Nu este Dumnezeu si nici nu se crede unul, dar poate sa mearga pe apa. Aceasta este povestea barbatului care a traversat Tamisa calcand apa sub ochii curiosilor.

Magicianul Dynamo, un tanar de 28 de ani sub numele adevarat de Steve Frayne, a lasat cu gura cascata o multime de oameni care s-au adunat in fata Parlamentului din Londra aratandu-le cu merge pe apa, scrie Daily Mail.

Spectatorii au privit cu uimire de pe podul Westminster cum Dynamo s-a plimbat pe apa, fara a se uda sau scufunda. El a fost imbracat intr-un trening si a reusit sa ajunga pana in mijlocul raului de unde a fost “pescuit” de o salupa a politiei. Scenele au fost filmate si vor fi redate in cadrul noului sau show TV “Magicianul Imposibil”.

Dynamo si-a construit cariera de magician uimind nume mari prcum Jay-Z, Coldplay, Will Smith, Busta Rhymes si Paris Hilton.

Din suita lui de trucuri face parte levitatia – el a reusit sa il ridice de la pamant pe vedeta Little Britain, Matt Lucas, pe stadionul Arsenal. De asemenea, el a reusit sa transforme in bani niste bilete de loterie. Martor a fost Robbie Williams.

Pana acum el a reusit sa scoata doua DVD-uri cu trucurile sale. Din 7 iulie el va fi prezent pe micile ecrane cu un nou show de televiziune.

Iata un filmulet in care o face pe Lindsay Lohan sa leviteze:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.