Un baiat in varsta de 12 ani va fi cel mai tanar american condamnat la inchisoare pe viata, pentru ca si-a omorat fratele mai mic.

Daca va fi gasit vinovat de uciderea fratelui de 2 ani, Cristian Fernandez isi va petrece restul zilelor in inchisoare, fiindca este judecat ca un adult.

Trebuie sa protejam societatea de acest tanar periculos”, a declarat procuroarea Angela Corey.

Daca tanarul ar fi fost judecat ca si un minor, ar fi fost eliberat pana la varsta de 21 de ani – ceea ce l-ar fi facut un pericol social.[Cum poti identifica un criminal in serie, inca de la 3 ani?]

  • Si-a omorat fratele de 2 ani
Cristian Fernandez isi ataca in mod frecvent fratele mai mic. In ianuarie, acesta i-a rupt un picior micutului, iar in martie, l-a lovit de atatea ori in cap incat copilul a ajuns la spital cu fractura de craniu si hemoragie cerebrala si a murit.

Tanarul de 12 ani avea grija de fratele sau, David Galarriago, cand mama lor era plecata.

In seara respectiva, cand femeia s-a intors acasa, l-a gasit pe micut inconstient si plin de sange. Dar, in loc sa il duca la spital, ea l-a curatat de sange si i-a pus o compresa rece pe cap. Cand dupa doua ore l-a dus in sfarsit la spital, doctorii nu mai puteau face nimic.

Tanara mama este acuzata de neglijenta si va fi judecata in lunile urmatoare a acestui an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.