Dupa cum a observat si Mark Twain o gluma spusa de un german, nu e tocmai cel mai amuzant lucru din lume. Din pacate pentru poporul lui Beethoven, toata lumea este de acord cu acest aspect.

Germania a fost votata ca fiind tara cel mai putin amuzanta din lume intr-un sondaj international, dar nici britanicii nu sunt departe, sunt pe locul patru in clasament, potrivit dailymail.co.uk.

Studiul a fost realizat de site-ul Badoo.com pe 30.000 de respondenti din 15 tari.

"Germanii sunt geniali atat cand vine vorba de masini, dar si in ceea ce priveste fotbalul. Din pacate glumele nu sunt punctul lor forte", spune purtatorul de cuvant al site-ului, Lloyd Price.

Faptul ca germanii sunt cunoscuti ca fiind lipsiti de umor vine de la reputatia lor. Sunt cunoscuti ca punctuali, eficienti, rationali, se presupune ca sunt la polul opus al umorului.

Un exemplu de gluma nemteasca: "Ieri l-am cunoscut pe prietenul meu Horts la spital. Inghitise un burete. Spune ca nu-l doare, dar ii e sete tot timpul".

Daca nu ai simtit nevoie nici macar sa zambesti, incearca-l pe acesta: "Plantele cresc foarte frumos daca le vorbesti. De aceea uneori merg in gradina si insult semintele".

Clasamentul tarilor cu glumele cele mai nesarate arata cam asa:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.