Daca nu gasesti nicio motivatie sa te dai dimineata jos din pat, acest device, este special pentru tine. Ceasul cu alarma care-ti 'mananca' banii daca nu te dai jos din pat!

Daca rateza alarma, s-ar putea sa te 'trezesti' ca ramani fara bani.

Potrivit Dailymail.co.uk, un designer a inventat un ceas desteptator care iti reduce veniturile, daca nu te trezesti sa-l opresti manual, la ora setata. Pana acum, designerul ceasului a ramas anonim, probabil pentru ca, in America este ilegal sa distrugi bancnote, oricare ar fi valoarea acestora, acesta fiind sistemul pe care functioneaza ceasul.

Insa pentru utilizatorii ceasului care nu au chef sa-si petreaca 6 luni prin inchisoare, sau si mai grav, daca nu au bani de pierdut (ars), poti sa pui orice altceva important pentru tine, in interiorul ceasului, pentru a te asigura, ca te vei trezi, doar ca sa nu pierzi ce ai pus inauntru.

Masinaria a aparut pe mai multe bloguri it&c zilele acestea si se pare ca este doar un concept, fara sa fi furnizate si alte detalii sau preturi. Insa, se pare ca nu este prima inventie care amenteca banii cu ceasurile desteptatoare.

O inventie anterioara avea la baza un device care dona cate 120 dolari catre fundatiilor caritabile, de la fiecare utilizator care nu se trezea dimineata la ora care trebuia, pentru a apasa pe butonul de oprire.

:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.