O companie din SUA si-a propus sa trimita calatori in spatiu pana la finele anului. Vezi imaginile incredibile pentru care oamenii vor plati 200.000 $!

Unele din cele mai impresionante imagini cu peisaje au fost capturate intr-o previzualizare a ceea ce vor experimenta in curand turistii spatiali de pe nava Virgin Galactic. Astronautii de la centrul spatial NASA au creat un filmulet incredibil cu imaginile, scrie News.com.au.

Capturile includ peisajele cu dunele de nisip rosii si coasta Namibia, Muntele Etna acoperit de nori si bazinul Amazanului. Coasta de nord a Australiei si golful Carpentaria pot fi vazute de asemenea.

Exista si imagini cu Uraganul Florence in Oceanul Atlantic.

Virgin Galactic promite ca peisajele pe care calatorii sai le vor vedea din spatiu vor fi similare cu cele din clip.

Compania se asteapta sa lanseze in spatiu calatori la finele anului. Un bilet va costa 200.000 $, iar calatorii vor zbura la 120 km deasupra Pamantului si vor experimenta senzatia de plutire in zona fara gravitatie timp de 5-6 minute.

Pana acum, 410 oameni au cumparat bilete la calatoria in spatiu organizata de Virgin Galactic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.