Da, ati citit bine. Un japonez, care probabil are prea mult timp liber la dispozitie, a inventat aparatul de sarutat online.

Tanarul Nobuhiro Takahashi, care lucreaza ca om de stiinta la un centru ce cercetare a tehnologiei, a inventat o masinarie care ii va ajuta pe internauti sa “comunice cu gura” – acest lucru facand intalnirile onlie mult mai placate, spune barbatul.

Acesta recunoaste insa ca aparatul mai trebuie perfectionat, deocamdata prezentandu-se sub forma unui pai intr-o cutie care imita miscarile gurii facute pe un alt pai, intr-o alta cutie.

Aparatul inca nu poate mima respiratia sau alte lucruri distinctive ale unui sarut, insa japonezul este optimist ca il va perfection si in timp aparatul va deveni foarte popular, scrie DailyMail.

De asemena, miscarile facute pot fi inregistrate, astfel ca cel care primeste “sarutul” sa il poata repeta ori de cate ori vrea.

De exemplu o vedeta ar putea face asta, iar sarutul ar putea fi apoi trimis fanilor. Sunt sigur ca acest dispozitiv va deveni foarte popular”, spune Nobuhiro Takahashi.

Voi ce parere aveti?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.