Un fost cascador James Bond, care a fost partial paralizat din cauza unui accident a alergat la Maratonul Londrei, in scop caritabil.

Eddie Kidd, care aproape si-a pierdut viata in cadrul unei cascadorii, cu final nefericit din 1996, a ales sa participe la maratonul Copiilor cu Leucemie, in colaborare cu Fundatia Eddie Kidd (care se ocupa de tratamentul si reabilitarea cascadorilor, motociclistilor ori practicantilor de sporturi extreme).

In prezent acesta se foloseste de un scaun cu rotile sau de o bicicleta electrica pentru a se deplasa, dar poate merge si cu ajutorul unui cadru.

Scopul sau este sa stranga 50.000 de lire pentru a le dona acestei funatii.
"Am avut parte de o viata buna si vreau si copii acestia sa aiba o copilarie frumoasa, ca si mine. Vreau ca ei sa aiba macar o sansa", a declarat acesta pentru Mirror.

  • Kidd a doborat foarte multe recorduri dubland in rolurile lor de cascadorie pe forarte multe actori precum: Pierce Brosnan, Michael Caine, Roger Moore, Michael Douglas sau Harrison Ford.

In 1996, in urma unui accident in Warwickshire, acessta a fost grav ranit, fiind in stare de coma pentru cateva saptamani. Cand si-a recapatat cunostinta, nu a mai fost capabil sa mearga sau sa vorbeasca din cauza unei accidentari la creier, scrie digitaljournal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.