Un tanar de 28 de ani, din Noua Zeelanda, diagnosticat cu depresie clinica, si-a taiat un deget, l-a gatit alaturi de un ghiveci de legume si apoi l-a mancat.
Potrivit cercetatorilor, tanarul de 28 de ani se afla printre cele 8 cazurile de canibali ai lumii moderne identificati in intreaga lume, planuind la inceput sa-si taie doua degete, insa renuntand la idee.

Potrivit DailyMail, tanarul a decis sa caute o solutie la problemele psihice pe care le are de cativa ani. El este parte a unui studiu condus de cercetatori australieni privind automutilarea.

Se pare ca acesta era atat de furios si pentru prima oara "si-a imaginat nu doar ca-si ucide toti inamicii, dar ca-i si mananca, de asemenea", scriu specialistii in publicatia Australasian Psychiatry.

Barbatul a informat personalul autorizat despre gandurile sale violente si despre amenintarea de a-si manca alte parti din corp, in timpul altor acte de despresie. In prezent, neozeelandezul se afla sub ingrijire medicala si psihologica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.