Un baiat din Rusia a raspuns unui mesaj pe care l-a gasit intr-o sticla. Mesajul apartine unui copil din Germania, si a fost scrisa acum 24 de ani si a fost aruncat in de pe un vas in Marea Baltica.

Daniil Korotkikh, 13 ani, a vazut sticla de bere lucind pe o plaja din regiunea Kaliningrad din Rusia, si a gasit un mesaj, al lui Uesbeck, un copil de 5 ani, scrie BBC.

„Daca ai gasit aceasta scrisoare, te rog sa-mi scrii inapoi, si eu voi face acelasi lucru”, era mesajul din sticla.

De cand Daniil l-a cautat, el si Frank au vorbit online.

Neamtul i-a dat corespondentului sau o adresa noua unde sa ii scrie si a promis sa-i scrie inapoi, scrie AP.

„Cu siguranta ca o sa mai primeasca scrisori de la mine”, spune Frank. „Este o poveste minunata, si cine stie? Poate, intr-o zi, o sa ne intalnim.”

Am vazut sticla si mi s-a parut interesanta”, a spus Daniil. „Arata ca o sticla de bere nemteasca cu un dop ceramic, si avea un mesaj inauntru.”

Tatal copilului a tradus scrisoarea si a sigilat-o apoi cu multa grija. Mesajul dateaza din 1987 si are o adresa din Germania, din orasul Coesfeld, unde parintii lui Frank inca locuiesc.

„La inceput nu mi-a venit sa cred”, a spus Frank legat de scrisoarea trimisa de Daniil. De fapt, el aproape ce nici nu isi aminteste calatoria in care a aruncat sticla. Tatal sau a fost cel care a scris scrisoarea.

Daniil spune ca nu ii vine sa creada ca aceasta sticla s-a plimbat timp de 24 de ani in mare fara sa se sparga. El crede ca aceasta a fost ascunsa in nisip unde a si gasit-o.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.