Targetmap.com a realizat harta mondiala a sanilor, potrivit careia majoritatea rusoaicelor depasesc cupa D.

Imediat dupa Rusia se afla SUA, care stationeaza la cupa D. De asemenea, pe locul doi se mai afla si nemtoaicele, olandezele, elvetiencele dar si venezuelancele si columbiencele.

Potrivit targetmap.com, in Africa predomina femeiele cu sanii mai mici, majoritatea purtand cupa B si A. La acelasi nivel este si China, Peru si Bolivia dar si tarile arabe sau India.

Pe locul trei la sani, si anume cupa C, se afla Canada, Brazilia, Chile dar si marea majoritate a tarilor din Europa, printre care si Romania.



Femeile care au implanturi sunt mult mai predispuse la sinucidere.

In ultimii 15 ani, studiile intreprinse de mai multe universitati, printre care si Laval University din Quebec, Canada, arata faptul ca rata de suicid in cazul femeilor care au implanturi de sani este cu aproximativ 73 % mai mare decat in cazul celor care nu au optat pentru silicoane, scrie yuppy.ro.

Fanteziile despre sani sunt considerate boala psihiatrica

Chiar daca suna foarte indraznet si chiar ciudat, exista o institutie care considera ca barbatii care au fantezii despre sani sufera de boli mentale, care ulterior pot sa intre sub medicamentatie specifica.

Barbatii pot avea lactatie

Vestea buna este ca acest lucru se intampla destul de rar! Trecand la explicatia logica acum, au existat cazuri inregistrate in care barbatii au suferit de lactatie spontana. La fel ca si in cazul femeilor, corpul barbatesc este „dotat” cu glande mamare. Atunci cand in corp patrunde estrogenul ( necesar in unele tratamente pentru cancer) barbatii pot suferi de lactatie spontana.

Statistic, stangul este mai mare

Potrivit unui studiu publicat in Annals of Plastic Surgery, 600 de femei au fost monitorizate timp de mai bine de 15 ani. S-a urmarit stadiul de dezvoltareal participantelor, inca din timpul adolescentei pana in perioada maturitatii. In 90% din cazuri, sanul stang ale femeilor participante la studiu s-a dezvoltat mai mult decat cel drept, iar aspectul a dus la concluzia ca stangul este (de obicei) mai mare decat dreptul.

Citeste si:
Andreea Bălan și Andreea Antonescu, invidiate de ceilalți...
Andreea Bălan și Andreea...



Cand aproape toate studiile si cercetarile psihologice ne arata ca sanii reprezinta o atractie deosebita (cea mai mare) asupra barbatilor, nu mai ramane loc de niciun dubiu: barbatii iubesc sanii si decolteurile. Conform anumitor studii, privirea a peste jumatate dintre barbati fixeaza in primul rand sanii unei femei, apoi talia si soldurile si in ultimul rand chipul.

De ce? ... Lasand la o parte expunerea vizuala, explicatia psihologica este mult mai complexa decat pare la prima vedere. Sanii actioneaza precum un stimulent din mai multe puncte de vedere: fizic, psihologic si vizual.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.