Un fost metalurg german in varsta de 67 de ani si-a schimbat sexul, devenind femeie.
Ingrozita de ceea ce a facut germanul, sotia acestuia a divortat dupa 38 de ani de casnicie. Heinz-GUnter a fost multa vreme un barbat normal, ba chiar a avut o casnicie de 38 de ani, din care s-au nascut doi baieti. Dar in tot acest timp el se considera in secret femeie si abia la batranete a reusit sa-si implineasca un vis vechi, devenind din bunicul Heinz bunicuta Jessi-ca, scrie cotidianul "Bild". "in copilarie jucam fotbal si alergam dupa fete, dar simteam tot timpul ca ceva nu este in regula cu mine", povesteste Heinz-GUnter. in anul 1964 s-a casatorit cu o italianca, astazi in varsta de 58 de ani, cu care a avut doi copii, care au in prezent 23 si 25 de ani. "Minunati baieti", spune cu mandrie tatal, adaugand ca si-a ascuns de acestia inclinatiile neobisnuite. Cu cinci ani in urma, Hainz-GUnter s-a imbolnavit de o forma grava de gripa si, in spital fiind, le-a povestit medicilor, pentru prima data in viata, ca de fapt este altcineva.

"Atunci, medicii mi-au explicat ca adanc in sufletul meu ma simt femeie. Acela a fost momentul in care am decis sa nu ma mai ascund", povesteste Jessica. De atunci, barbatul de o forta neobisnuita a inceput un tratament cu hormoni, a imbracat haine de dama si si-a facut permanent. Sub actiunea medicamentelor i-au crescut chiar si sanii. A facut o serie de operatii si si-a schimbat numele. Autoritatile germane au recunoscut operatia si au modificat sexul fostului barbat in toate actele de stare civila. Dupa cum povesteste bunicuta Jessica, "pentru familie a fost un soc puternic, dar pentru mine - o izbavire! Copiii mei au reactionat foarte bine si suntem si acum in relatii foarte bune", adauga ea. Sotia insa nu a putut suporta rusinea si a dat divort.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.