Un echipaj SMURD a fost solicitat sa intervina la un caz in zona unui complex studentesc din Iasi, insa dupa ce au ajuns la fata locului medicii au constatat ca victima este un manechin din plastic.

Un barbat a anuntat, miercuri dimineata, la numarul de urgenta 112, ca in zona complexului "Titu Maiorescu" din Iasi, se afla pe o banca un tanar care nu misca si nu respira, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ajunsi la fata locului, medicii de la SMURD Iasi au constatat ca totul este o farsa si ca pacientul este in realitate un manechin din plastic.

"Am luat in serios sesizarea si am trimis un echipaj SMURD. Prin apelul 112, eram informati ca e vorba de un tanar care nu respira, este inconstient si inghetat. Medicii au gasit la fata locului un manechin din plastic. S-a discutat cu cativa martori, care au spus ca au vazut doi tineri care au pus manechinul pe banca",
a declarat medicul Diana Cimpoesu, coordonatorul UPU-SMURD Iasi.

Reprezentantii SMURD au sesizat Politia Iasi, care a declansat cercetari in acest caz, pentru identificarea autorilor farsei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.