Consola Nintendo Wii este recomandata persoanelor de toate varstele, de la copilasi care abia au invatat sa vorbeasca pana la varstnici dornici sa se distreze intr-un stil hi-tech. Jocurile insa, pot avea bulina rosie si avertisment 18+ .

Consola Nintendo Wii este recomandata persoanelor de toate varstele, de la copilasi care abia au invatat sa vorbeasca pana la varstnici dornici sa se distreze intr-un stil hi-tech, potrivit go4it. Luam drept exemplu " We Dare", un joc in care telecomanda Wiimote devine un obiect ce ajuta la creerea unei legaturi mai stranse intre cuplurile care viseaza la o noapte de sex cu schimb de parteneri (swing sex), scrie YahooNews.

Sigur, joculetul pare a fi cel mult un pre-preludiu, desi cu putina imaginatie telecomanda Wii ar putea deveni un obiect "hardcore". Cine stie ce ne ascund producatorii la ultimul nivel?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.