Jamal Ibrahim, un proaspat tatic egiptean, si-a numit fiica nou-nascuta "Facebook" onorand astfel rolul site-ului de socializare in revolutia Egiptului.
Potrivit TechCrunch, ziarul egiptean Al-Ahram a raportat ca: "Un tanar de douazeci de ani a vrut sa-si exprime recunostinta fata de victoriile obtinute de tinerii egipteni pe 25 ianuarie si a ales sa faca acest lucru botezandu-si primul copil, o fetita, "Facebook" Jamal Ibrahim (numele lui). Familia, prietenii si vecinii din regiunea Ibrahimya s-au adunat in jurul nou nascutei pentru a-si exprima sprijinul neconditionat fata de revolutia care a inceput pe Facebook.

"Facebook" a primit multe cadouri de la tinerii care s-au bucurat de sosirea ei pe lume si de numele ei.


Platforma de socializare a fost folosit initial pentru a organiza protestul din 25 ianuarie din Piata Tahrir. De atunci, egiptenii care au participat la revolta au folosit Twitter, YouTube si o serie de alte site-uri, in plus fata de Facebook, pentru a comunica si coordona evenimentele, anunta Huffington Post.

Citeste si: Facebook si Twitter, tot mai aproape sa declanseze o "revolutie" in Egipt

Ce efecte are cenzura "media" asupra Egiptului?

Armata egipteana are pagina de Facebook


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.