Un barbat aflat sub influenta drogurilor a incercat sa-si inghita bebelusul, in timpul unei ceremonii de vrajitorie in Papua - Noua Guinee, a raportat politia, citata de agentia de stiri australiana AAP.
Vecinii, treziti de urletele copilului, l-au oprit si l-au predat pe barbat politiei, care l-a arestat. Bebelusul a murit in urma ranilor provocate, informeaza MEDIAFAX.

"Locuitorii sunt bulversati, furiosi dar in acelasi timp le este teama intrucat ei cred in vrajitorie si magie"
, a declarat sergentul Demas Tapea, seful politiei din Tabulil, oras al provinciei Papua - Noua Guinee, unde au avut loc faptele.

Oamenii spun ca el facea un ritual de vrajitorie sau de initiere pentru a intra intr-un fel de societate secreta. Tapea a adaugat ca omul era un drogat notoriu: "Ceea ce s-a intamplat nu ne surprinde. Sunt deja cativa ani, cand a avut o criza de dementa, fara indoiala sub efectul drogurilor".

In aceasta tara din Pacificul de Sud, credintele in vrajitorie raman puternice si o serie de decese au fost atribuite acestor ritualuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.