Cunoscand drumul pe care sotia sa merge la serviciu, barbatul lipsit de curaj a afisat pe un pod un banner in care ii spune sotiei sale ca vrea sa divorteze.
Un schimb de replici intre doi soti aflati in pragul divortului a captat atentia soferilor care circula pe autostrada A27 din apropiere de Brighton, in Marea Britanie. Cunoscand drumul pe care sotia sa merge la serviciu, barbatul lipsit de curaj a afisat pe un pod un banner in care ii spune sotiei sale ca vrea sa divorteze. "Wendy, vreau sa divortam", a scris barbatul pe imensul afis (foto stanga). Dupa cateva zile, fara sa se lase mai prejos, sotia a raspuns la randul sau cu un banner: "in nici un caz, tradatorule!". Schimbul de replici i-a amuzat pe conducatorii auto, insa l-a nedumerit pe un consilier marital consultat de cotidianul "The Sun". Schimbul de replici in acest fel "nu este foarte constructiv", a comentat specialistul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.