Soferii chinezi blocati in trafic pot apela un sofer de inchiriat, care sa le ia locul la volan si sa le duca masina intr-o parcare, ei fiind astfel liberi sa ajunga la intalniri sau la aeroport.

Deschis in Wuhan City (centru), acest serviciu ofera soferilor prinsi in trafic posibilitatea de a apela la o companie care trimite un conducator auto care il inlocuieste pe soferul grabit si ii duce masina intr-o parcare. Intre timp, acesta din urma va fi dus la intalnire cu o motocicleta, scrie MEDIAFAX.

In ciuda numeroaselor solicitari, serviciul este inca imposibil in Beijing unde circulatia motocicletelor este interzisa pe drumurile principale, care sunt sunt foarte aglomerate.

"Acest serviciu este destinat celor care au intalniri sau trebuie sa prinda avionul si nu isi pot permite sa stea blocati prea mult timp in trafic", a declarat Huang Xizhong, seful companiei care opereaza in cel mai apropiat oras Wuhan, citat de China Daily.

Huang a povestit ca a inceput aceasta afacere anul trecut cand a primit numeroase telefoane de la oameni blocati in trafic.

In Jinan serviciul costa 400 de yuani, echivalentul a 60 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.