Un britanic, in varsta de 66 de ani, i-a uimit pe doctori dupa ce a murit si a reinviat de 9 ori in mai putin de doua ore.

Ray Lecomber, un electrician in varsta de 66 de ani, din Marea Britanie a suferit doua atacuri de cord in casa lui, patru atacuri in ambulanta si alte trei cand a ajuns la spital, totul in mai putin de doua ore.

Ceea ce i-a uimit pe doctori a fost faptul ca barbatul a fost constient tot tipul.

Vorbea cu noi in continuare, ca si cum nimic nu s-ar fi intaplat”, a declarat sotia sa, Brenda.

Medicul care l-a readus la viata pe barbat a declarat ca acesta sufera de o boala a inimi foarte rara.

A facut un atac de cord si l-am resuscitat. Isi revena foarte repede de fiecare data. Ceea ce m-a socat a fost ca dupa fiecare atac de cord il resuscitam si se trezea si isi continua conversatia cu noi, ca si cum ar fi fost normal. A fost constient tot timpul. In toata cariera mea am avut maxim trei pacienti care sa isi fi recapatat cunostiinta dupa un atac de cord, dar niciodata asa ceva”, a declarat doctoral Nick Tebbutt pentru Daily Mail.

Dupa cele intamplate, Ray Lecomber a primit porecla de “barbatul pisica”, fiinda se pare ca a avut noua vieti.

Ma simt mai bine ca niciodata. Este un adevarat miracol. Le multumesc doctorilor ca nu m-au lasat sa mor”, a spus Ray, bucuros sa se intoarca alaturi de familia sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.