Daca pana acum planurile de supravietuire era fixate pentru 2012, gratie calendarului Maya, un nou zvon despre sfarsitul lumii vine din partea unui grup de crestini. Afla despre ce data este vorba?

Panourile publicitare din cateva orase americane incepand din Billboards in Bridgeport, Connecticut pana in Little Rock, Arkansas sunt, in prezent, acoperite cu afise ce contin mesaje alarmante care prezic o Apocalipsa asteptata pe 21 mai 2011, potrivit Associated Press.

Grupul originar din Oakland, California nu este afiliat niciunei biserici, ci face parte dintr-un minister crestin condus de Harold Camping. Barbatul in varsta de 89 de ani este convins ca dupa ce a citi Biblia a descoperit ca sfarsitul lumii va avea loc nu la anul , ci va incepe in mai si Dumnezeu va distruge lumea pana pe 21 octobrie, 2011, scrie DigitalJournal.

Potrivit site-ului oficial al grupului, We Can Know, datele sunt "100% corecte, fara nicio indoiala".

Multe Biserici nu prezic despre sfarsitul acestui sistem, insa cuvintele lui Iisus pot fi descifrate in Matei 24:36, unde acesta spune: "Grijile despre ziua aceea si ora aceea, nimeni nu le are, nici macar ingerii din cer sau Fiul, ci numai Tatal".

Parte din campania de anuntare a sfarsitului lumii, cei care cred in aceasta miscare se folosesc de panouri, voluntari, precum misionarii lui Iisus, care duc vestea mai departe si caravane sau remorci care poarta mesajul. Grupul a dus zvonul pana in America de Sud si Africa, pentru a avertiza asupra iminentului sfarsit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.