Un bijutier din Carolina de Nord trebuie sa returneze o jumatate de milion de dolari cumparatorilor, in cadrul unei promotii inedite
El a promis ca, daca ninge suficient de Craciun, va da banii inapoi clientilor care au achizitionat podoabe in perioada 26 noiembrie - 11 decembrie, scrie Antena3.

Bijutierul Alan Perry a lansat inedita promotie chiar inaintea sarbatorilor. El a spus ca va returna banii cumparatorilor daca in ziua de Craciun vor cadea mai mult de 7 cm de zapada. Spre ghinionul lui si norocul clientilor, pe 25 decembrie au cazut 16 cm de omat. Astfel ca acum bijutierul trebuie sa dea inapoi o jumatate de milion de dolari, scrie charlestondailymail.com.

In total, sute de oameni au cumparat bijuterii de la Alan Perry in perioada promotiei. Printre podoabele vandute se numara si trei inele de logodna, destul de scumpe, insa bijutierul are o polita de asigurare care acopera toata suma ce trebuie returnata clientilor.

Bijutierul va da banii cumparatorilor in luna februarie, chiar inainte de Ziua Indragostitilor, iar clientii vor avea cu ce sa achizitioneze cadouri pentru persoanele iubite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.