Dupa Google Street View, compania va lansa o aplicatie ce permite vizualizarea intregului corp uman, in format 3D.
Denumita Google Body Browser, aplicatia 3D este un important pas in studierea anatomiei, ce ar putea revolutiona perceptia asupra corpului uman si ar putea ajuta in cercetarile medicale.

"Acesta s-ar putea sa fie instrumentul perfect pentru ipohondrii care folosesc constant Google pentru a descoperi ce ii deranjeaza si pentru a se analiza pana la cele mai mici vene. Corpul poate fi intors, manipulat si dezbracat pana la oase pentru a arata cum functioneaza", comenteaza DailyMail.

Mai mult, gadget-ul iti permite sa explorezi corpul uman in acelasi fel in care poti sa navighezi prin lume pe Google Earth.

Pana la lansarea oficiala, Google va introduce o noua tehnologie numita WebGL, care va permite folosirea graficii 3D in pagini de web normale, fara softuri ajutatoare, precum Flash sau Java. Versiunea poate fi downloadata pe site-ul bodybrowser.googlelabs.com.

Noua tehnologie vrea sa incurajeze dezvoltarea mai multor aplicatii web 3D, ceea ce ar face internetul sa fie mai interesant si util pentru public.

Citeste si: [VIDEO] Google a lansat Street View in Romania


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.