Un cantaret ambulant roman ii "terorizeaza" pe locuitorii din orasul britanic Richmond din comitatul North Yorkshire prin colindele sale de Craciun, interpretate intr-o maniera indoielnica la acordeon.

Timp de doi ani, locuitorii din acest orasel britanic au fost obligati sa asculte celebrul colind "When The Saints Go Marching", interpretat la acordeon de cantaretul ambulant Alexandru Penica timp de opt ore pe zi, sase zile pe saptamana, relateaza MEDIAFAX, citand dailymail.co.uk.

Acordeonistul roman obisnuia sa interpreteze in piata centrala a orasului, timp de opt ore in fiecare zi, acelasi colind.

De la inceputul lunii decembrie, cantaretul roman, care spune ca este originar din Bucuresti, s-a intors in Richmond si "ii bantuie ca un cosmar" pe locuitorii acestui oras britanic, potrivit declaratiilor acestora.

Desi si-a marit repertoriul, adaugand cateva colinde in "arsenalul" sau, problemele nu au disparut, deoarece acordeonistul roman obisnuieste acum sa interpreteze o versiune interminabila a colindului "Jingle Bells".

Pentru a inrautati si mai mult situatia, maniera in care Alexandru Penica interpreteaza acest colind la acordeon pare sa fie mai mult decat indoielnica, fiind considerata "socanta" de locuitorii orasului Richmond.

In urma numeroaselor reclamatii primite de la cetatenii britanici, consiliul municipal din oras intentioneaza sa introduca un sistem de acordare a licentelor pentru cantaretii ambulanti, care vor avea dreptul sa cante in oras numai daca vor dovedi in fata unei comisii speciale ca poseda aptitudini muzicale.

"E incredibil, nu putem sa scapam de el. Desi e bine ca putem sa il auzim, in sfarsit, cantand un alt colind, abia asteptam sa treaca Craciunul, pentru a nu mai auzi «Jingle Bells»", a declarat Stephen Foster, un locuitor din Richmond.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.