Poate credeam ca le-am vazut pe toate, insa Mama Natura ne arata ca are un simt al umorului destul de ciudat: o ratusca din China s-a nascut cu 4 labute.
Potrivit weirdasianews.com, ratusca cea ciudata a fost cumparata de catre un fermier din provincia chineza Guangxi, impreuna cu alte 600 de pasari. Acesta a observat uimit, in timp ce le vaccina ca unul dintre puii de rata are mai multe picioare decat este normal.

Fermierul a indragit-o pe "ratusca cea urata" si a decis s-o pastreze ca animal de casa, tocmai pentru malformatia care o face unica. Unica in China, deoarece, in urma cu cativa ani, si in Anglia a fost semnalat un caz asemanator de mutatie genetica la rate.

"Am crescut rate mai bine de 10 ani de zile, dar asa ceva nu am mai vazut pana acum. Pasarea are un picior in plus in spatele celor normale, iar acel picior are la randu-i doua labute" a declarat, proprietarul ineditei zburatoare, adaugand ca nu intentioneaza s-o puna de frigare niciodata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.