Agentia spatiala americana (NASA) a vandut calculatoare folosite in programul navetelor spatiale fara a sterge date secrete din acestea.
Potrivit BBC News online, o investigatie interna releva ca au existat zece cazuri in care au fost vandute calculatoare fara respectarea procedurilor de stergere a informatiilor secrete. Alte patru calculatoare care urmau sa fie vandute contineau date sensibile.

Calculatoarele au fost puse in vanzare in contextul in care NASA restructureaza programele de folosire a navetelor. Ultima misiune a navetelor este programata pentru iunie 2011, scrie MEDIAFAX.

Auditorii interni au descoperit ca procedurile de stergere a datelor din sistemele informatice folosite in programul navetelor spatiale nu au fost respectate cu strictete.

Nereguli au fost descoperite in patru locatii - Centrele spatiale Kennedy si Johnson, precum si centrele de cercetare de la Ames si Langley.

Citeste si: [VIDEO/AUDIO] NASA a facut publice sunetele ciudate ale spatiului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.