Potrivit independent.co.uk, specimenul de soparla era servita la frigare, cu salata, in restaurantele din Mekong Delta, in sud-vestul Vietnamului, descoperire care a imbogatit cunoasterea umana asupra acestor reptile.
Soparla nou-nouta a fost denumita Leiolepis Ngovantrii, dupa omul de stiinta Ngo Van Tri, care a reperat-o in acvariul cu produse proaspete ale restaurantului din sud-vestul Vietnamului, in provincia Ba Ria-Vung Tau.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
She's Next: femeile adună mai ușor oameni. Cum se aplică asta în antreprenoriat?
Sursa: start-up.ro
-
Secretele vedetelor de la Hollywood pentru un machiaj impecabil. Tehnici și...
Sursa: garbo.ro
-
Cora devine Carrefour: până la începutul lunii mai toate hipermarketurile vor...
Sursa: retail.ro
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Creștere de 40% a portofoliului Ecofinance România
Sursa: futurebanking.ro
-
Ce nu trebuie să faci niciodată pentru un bărbat, indiferent cât de mult îl...
Sursa: kudika.ro
-
BVB premiază 15 afaceri 100% românești care ies în evidență pe bursă. Anul...
Sursa: wall-street.ro