O bataie cu bulgari de zapada s-a transformat intr-o veritabila revolta la Leipzig (sud-estul Germaniei), dupa ce peste 500 de oameni au inceput sa arunce cu diferite proiectile in masini, autobuze, dar mai ales in politisti.

Cele circa 40 de persoane adunate initial, luni seara, la un colt de strada la o bataie cu zapada au atras rapid alte circa 500, care nu s-au mai limitat sa arunce doar cu bulgari, ci au trecut si la pietre si focuri de artificii lansate in directia fortelor de politie, potrivit AGERPRES.

Doi politisti au fost raniti si o masina de politie a fost avariata, iar un automobilist a fost usor ranit de o sticla de bere folosita ca proiectil.

Politia a precizat ca mare parte din participantii la violente erau imbracati in negru si faceau parte din grupuri de stanga despre care se stie ca au mai folosit in trecut pretextul batailor cu zapada pentru a ataca autoritatile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.