Familia unui soldat britanic pe nume Harry Potter sustine ca mormantul acestuia din Israel a devenit o veritabila atractie turistica pentru fanii seriei de romane a scriitoarei J.K.Rowling.

Soldatul Harry Potter facea parte dintr-un contingent britanic in Israel si a murit in 1939 in timpul unei revolte, scrie AGERPRES

Mormantul sau a trecut neobservat, in cimitirul militar britanic din localitatea Ramla, timp de peste 60 de ani. Insa recent piatra sa tombala a devenit centru de atractie turistica pentru fanii romanelor lui J.K. Rowling aflati in cautarea adevaratului Harry Potter.

Turistii vin pentru a-si face fotografii alaturi de piatra tombala, iar biroul de turism local a trecut deja acest mormant pe lista atractiilor turistice.

Soldatul Harry Potter a murit la 22 iulie 1939, in timp ce se intorcea spre baza din Hebron, in urma unui atac al unor rebeli inarmati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.