Desi de multe ori subiectul este ocolit, considerat dezgustator si deplasat, trebuie sa acceptam faptul ca unii oamenii vor cu orice pret sa-si schimbe sexul.

Explicatiile cu privire la acest fenomen nu sunt clare! Vorbim fie de o afectiune psihica pornita dintr-o trauma veche, fie de o veneratie a unui idol dusa la extrem, sau de influente atipice pe care alte persoane le pot avea. Se ajunge deci in situatia in care o anumita persoana cere sa i se schimbe sexul.

  • Cum se face aceasta operatie?
De regula, se crede ca toate organele sexuale sunt prelevate de la un pacient aflat in moarte clinica, dupa care se potrivesc la noua "gazda". Nimic mai fals. In teorie, acest lucru este posibil, insa primitorul ar trebui sa se trateze pentru ca organismul sa nu respinga partile straine.

Sa presupunem astfel ca o femeie doreste sa devina barbat. In primul rand, organele interne raman la locul lor, de regula, continuand sa produca ovule si sa asigure menstruatia. Ramane si vaginul, care, bineinteles, permite evacuarea menstrei. Penisul este facut dintr-un rulou de piele si tesut gras prelevat de pe fata anterioara a antebratului, zona unde nu prea creste parul si exista o sensibilitate crescuta a pielii.

Acest rulou se infasoara pe un cartilaj costal si pe un tub care serveste drept uretra, pentru eliminarea urinei. In final, ruloul este inserat deasupra vaginului, pe pubis.

Cand se doreste transformarea unui barbat in femeie, lucrurile sunt mai complicate. Citeste continuarea pe Yuppy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.