Pictorul suprarealist Salvador Dali a ocupat prima pozitie in topul celebritatilor cu cele mai cunoscute mustati din lume, in urma unui sondaj realizat de site-ul MSN Him din Marea Britanie.

Artistul spaniol, renumit pentru faptul ca isi lustruia mustatile cu ceara, a obtinut 24% din totalul voturilor exprimate in cadrul acestui sondaj, la care au participat 14.144 de barbati din Marea Britanie, scrie MEDIAFAX.

Pozitia a doua a revenit fostului luptator american de wrestling Hulk Hogan, cu 18% din totalul voturilor. Podiumul a fost completat de savantul Albert Einstein, care a primit 13% din voturi.

Pe locurile urmatoare s-au clasat: filosoful Friedrich Nietzsche (12%), actorul Charlie Chaplin (11%), cantaretul rock Freddie Mercury (11%), atletul Daley Thompson (4%), actorul Bruce Forsyth (3%), chitaristul Jimi Hendrix (3%) si jucatorul de cricket Ian Botham (1%).

MSN Him este unul dintre sponsorii asociatiei Movember, care ii incurajeaza pe toti barbatii din lume sa isi lase mustata in luna noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.