Promovarea Romaniei ia amploare. Dupa ce Elena Udrea a batut palma cu Facebook, a urmat ca site-uri de stiri prezentate nud sa promoveze tursimul romanesc!

  • Site-urile porno promoveaza tursimul in Romania

Naked News prezinta un reportaj despre Romania, relatat de o crainica goala, in care li se recomanda telespectatorilor sa viziteze "tara de pe malul Marii Negre, unde estul intalneste vestul, iar trecutul se intalneste cu modernul“, potrivit dcnews.

In reportaj este promovata atat Capitala, cat si zonele montane rurale, statiunile de pe valea Prahovei, unde se pot practica sporturile de iarna, si, bineinteles, litoralul Marii Negre.

Ieri, ministrul de resort Elena Udrea a anuntat ca Romania va fi promovata turistic pe Facebook, precizand ca brand-ul de tara este marca intregistrata. [Frunza Elenei Udrea, declarata "unica si originala"].

Intr-un interviu recent, Ilie Nastase i-a sugerat Elenei Udrea sa foloseasca pentru imaginea tarii noastre o femeie goala, pe spatele careia sa fie scris Romania, intrucat ar fi mult mai incitant pentru strainii care vor sa ne viziteze. "Eu as fi pus o femeie goala si pe spatele ei as fi scris Romania. As merge pe ceva iesit din comun. Sau un soare pe spatele unei fete", a spus Nastase, potrivit Realitatea.

Click aici pentru video.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.