Autoritatile municipale din Mumbai au cules toate nucile de cocos din jurul muzeului Gandhi din oras, pentru a evita posibilitatea ca vreuna dintre ele sa cada peste presedintele american Barack Obama in timpul vizitei pe care acesta o va efectua in India in aceasta saptamana.

"Nucile de cocos erau pe cale sa cada. Am cerut autoritatilor competente sa le culeaga pe cele care au ramas", a declarat Meghshyam Ajgaonkar, secretar executiv al Mani Bhavan, muzeul consacrat lui Gandhi, potrivit MEDIAFAX.

In acest loc, din sudul orasului Mumbai, locuia parintele independentei indiene cand venea in oras, in perioada 1917-1934. Aleea din fata cladirii este plina de cocotieri.

Obama l-a citat deseori pe Mahatma Gandhi ca sursa de inspiratie. El avea chiar un portret al acestuia in biroul sau de senator si i-a citat numele in discursul sau de la primirea premiului Nobel pentru Pace in 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.